sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Lomajuttuja


Kävin vähän Helsingissä katsomassa elämää. Tämmöiselle pikkukaupungin tytölle Helsinki on aika jännä paikka. Liian paljon nähtävää ja liian vähän aikaa. Ihmisiä on sata kertaa enemmän ja eksymisen mahdollisuus on kovin todennäköinen.



Seikkailtiin Korkeasaaressa ja Linnanmäellä. Raahasin Arton väkisin kaikkiin hulluihin laitteisiin. Tahdon muuttaa Linnanmäelle. Huvipuistot on maailman paras keksintö. Niissä pelottaa ja naurattaa samaan aikaan.
Korkeasaaressa lemppari oli manuli. Maailmassa on paljon upeita eläimiä ja tulin hieman surulliseksi lukiessani kaikista salametsästyksistä. Ihmiset on kovin pahoja rahan ahneudessaan.



Olen hullaantunut pikkuisen futiksen MM-kisoista. Mun suosikkijoukkue oli Kolumbia. Todellisuudessa en tiedä futiksesta oikein mitään. Päätin alkaa kannattamaan joukkuetta, jossa on parhaimman näköiset pelaajat. No en oikeasti, mutta on ihan kiva katsoa hyvännäköisiä miehiä ja samalla opetella uusia juttuja. Nyt mä tiedän esimerkiksi kuinka futiksessa ollaan paitsiossa.
Tänään mä kannustan Argentiinaa.

3 kommenttia:

  1. Huvipuistot ovat kyllä aivan huippu keksintö ;) Kesän parhaita juttuja päästä aina käymään! Kivoja kuvia ja mielenkiintoinen blogi sinulla muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasmina! ♡hävettää vähän kun oon ollut taas huono bloggaaja. :(

      Poista
  2. Tosi mukavan oloinen blogi sulla ja hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista