perjantai 7. joulukuuta 2012

Kuppi kuumaa

Hihii, olen iloinen ja kovin innoissani!
Iloisuuttani ei vähennä edes tieto siitä, että on pitkä työviikonloppu edessä. No ehkä vähän.
Ja myös se, että meidän Konsta on ollut vähän huonona tänään. Kiikutin Konstan lääkärille. Niin kuin kaikki ylihuolehtivat äidit tekevät, jos lapsi on kipeä. Meidän lapsi ei syönyt ja oksenteli.
Eläinlääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että kyse ei todennäköisesti ole mistään vakavasta. Onneksi. Oksennuksen estolääkettä sekä toipumiseen tarkoitettua täysrehua ja potilas on valmis kotiutumaan.
Näillä näkymin kaikki hyvin. Ruokakin jo hieman maistui.


Reipas pikkunen!


 Tässä syy miksi olen innoissani. Bye bye Bosch, hello Dolce Gusto. Voi se on kovin söpö!
En ole vielä uskaltanut kokeilla sitä. Pelkään, että rikon sen. Vaikka olen lukenut, että yksinkertaisempaa laitetta saa etsiä. Silti. Pelaan varman päälle ja odotan miestä kotiin.
Äitikin vannotti, ettei saa mennä kokeilemaan ennen kuin on käyttöohjeet lukenu. Ja äitihän on aina oikeassa. Lukisin kyllä mutta en tiedä missä ne on. Tunnen itseni tyhmäksi.


Kävin maanantaina hakemassa kotikotoa punaiset jouluvalot. Ajattelin olla säästeliäs enkä ostaa uusia. Keskiviikkona yritettiinkin Arton kanssa asentaa niitä makuuhuoneeseen. Huonoin lopputuloksin.
Ne oli rumat ja liian pitkät. Ja yli puolet lampuista oli palanu. Mitä ihmettä? Maanantaina ne kyllä vielä paloi. Vein ne takaisin äidille ja päätin ostaa upouudet ja paljon hienommat. En vain vielä tiedä minkälaiset.
Se siitä säästeliäisyydestä.


Olen rakastunut. Montako kertaa tätä voi kuunnella kyllästymättä? Kovin monta! Ihana ihana ihana. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti