sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

The Blanko


Eilen oli The Blankon keikka. Ei tullut lisää vessakuvia mutta juku mikä bändi!
Lähdin keikalle kovin tietämättömänä ja vain muutaman biisin kuulleena. Kuitenkin odottaen, että keikka on ihan hyvä. No olinpa väärässä. Se oli ainakin sata kertaa parempi!! Huh miten hulluja miehiä.
Välillä mulla oli ihan psykedeelinen olo, välillä kuumotti ja vähän pelotti. Aika hyvin käytetyt kahdeksan euroa musta.

Viime yönä myös riideltiin alakerrassa. Mua ärsytti aivan helvetisti kun en saanut selvää että mistä. Sen mä kuulin, että tyttö oli tosi vihainen naapurinpojalle. Mäkin oon vihainen hänelle. Mä ehkä vähän jopa vihaan häntä. Joskus jopa vannoin omistavani elämäni sille, että hankin hänelle häädön.
Onneksi meidän muut naapurit on ihan symppiksiä. Meidän seinän takana asuu mm. keski-ikäinen setä, joka kysyy multa aina pienessä humalassa ollessaan enhän mä oo äkäinen. No en yleensä.


6 kommenttia:

 1. Myö taidetaan olla meidän talossa se riitelijäpariskunta :) Yleensä kinastellaan nukkumaanmenoajoista ja siitä kumpi tiskaa, joten se on kai ihan normaalia. Ääntäkin yritetään nykyään madaltaa, ettei mene mekkaloimiseksi. Naapureista en tiedä, niitä ei juuri koskaan näe ja sitten kun näkee, niin ei tiedä yhtään missä kämpässä ne asuu :D Entisiin seinänaapureihin tuli törmättyä ja nykyiset on kai nuori pariskunta. Muista en sitten tiedä mitään paitsi että jossain ihan alhaalla asuu vanha pariskunta, jonka miehen pankin postit tulee jostain syystä meille. Viety on oikeaan osoitteeseen jo pariin otteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mä paljastan pienen salaisuuden. Mekin oltiin joskus se riitelijäpariskunta. Sain aikaseks suurta draamaa pienistä asioista. Mutta nyt eletään aika rauhallista ja kivaa elämää yhdessä. :)

   Poista
 2. Parasta oli asua joskus yh-äidin naapurissa, millä oli varhaisteini ikänen poika. No nehän tappeli keskenään niin että koko talo raiku. Sen mä vielä oisit kestäny, mut sitä jäbää vielä kiusattiin (yleensä siinä porukassa oli 3-5henkilöö) ja ne tyypit kävi siellä meidän rapussa aktiivisesti tuhoomassa paikkoja ja huorittelemassa sen pojan äitiä. Joku päivä kun olin himassa alko kuuluun ihmeellistä kolinaa ja ku katoin ovisilmästä, nää kiusaajat tunki lumilapioo ja rappuharjaa sen meijän naapurin postiluukusta. Sillon mä aattelin, et ei tää nyt näin voi mennä ja puutuin asiaan. Jätkät lähti muutaman kerran niska-perseotteella pihalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kiusaaminen ei ole kivaa mutta en voi mitään, että ajatus harjasta ja lumilapiosta postiluukussa naurattaa mua. Mut hei sähän olit melkoinen sankaritar kun uskalsit mennä väliin!

   Poista
 3. Oii! Ois kyllä joskus kiva päästä jollekin keikalle :)


  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mene mene, se on ihanaa! Eikä tarvii olla se kaikista lempparein bändi kyseessä. Voit vaikka yllättyä! :)

   Poista