maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pikaiset kuulumisetUlkona tuoksuu kesä.
Meidän olohuone on muistuttanut pikkuisen mustalaisleiriä. Siellä on asunut ystäviä. Voi että mä olen onnellinen heistä. Oon varmasti tehnyt jotain hyvää kun olen saanut niin upeita ihmisiä mun elämään.
On aika kummallista miten kaikkien miljardien ihmisten joukosta löytyy tyyppejä, jotka on kuin mä ja just ne haluaa olla mun ystäviä. Ne on pieni osa mua. Maailma on ihmeellinen paikka.

Loma alkaa tasan kolmen viikon päästä ja on tapahtunut jännittäviä juttuja.
Illalla ei tahtoisi mennä ollenkaan nukkumaan ja aamulla tekisi ihan saatanasti mieli kuolla väsymykseen. Mutta se ei haittaa, koska elämä on ollut kivaa enkä halua menettää siitä hetkeäkään.
Olen nuori ja silloin saa olla villi ja vähän huoleton.
Jos tuntuu ihan helvetin hyvältä idealta tehdä jotain pöhköä, se pitää varmasti tehdä. Liika analysointi pilaa kaikista parhaimmat jutut. Tehkää tekin jotain hassua ja ennenkuulumatonta!


Oi mä löysin kesän ekan sateenkaaren. ♥ Se oli aika taianomainen. Löysin luntakin. Ympärillä tapahtuu paljon kauniita asioita. On paljon paskaakin mutta tahdon keskittyä vain hyviin juttuihin. Loppujen lopuksi mun vitutus ja murehtiminen siitä kuinka paljon pahaa on, ei lopeta sotia ja tuo sitä maailmanrauhaa.

Tulipa vähän diippi ja ristiriitainen kirjoitus mutta siitäkin huolimatta hiton hyvää viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun kesäinen maxi-mekko! :)

  http://janesweetescape.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janette! ♥ se on ollut tämän kesän luottomekko. Se päällä mä oon tainnut hillua suurimman osan kesästäni.

   Poista