torstai 8. tammikuuta 2015

Ihanaa uutta vuotta ♥


Vaikka joulu oli jo monta viikkoa sitten, aion silti vähän kirjoittaa siitä teille, koska olen yleensä aina myöhässä ja kaikessa kovin hidas. Työt on vieneet liikaa mun ajasta ja olen ollut super väsynyt.
Aika menee niin nopeasti oletteko huomanneet. Mä toivon todella paljon, että kevät tulisi pian. Mun on vaikea uskoa ihmisiä, jotka sanovat pitävänsä pakkasesta. Yksi asia mistä talvessa pidän on luistelu. Ja joulu ja uusi vuosi ja mun synttärit.Mun muumikalenteri on vieläkin avaamatta. Ehkä säästän sen ensi jouluun. Vai meneeköhän suklaat ihan kököksi. Ei mene, tarkistin.
Karkasin taas äidin ja isin luokse syömään. Mulle yritettiin juottaa väkisin viskiä ja se oli pahaa. Hyvät lahjat toi hyvän mielen. Pidän joulusta, koska silloin voi ostaa itselleen kaikkea hullua. Mä ostin ihan oman auton ja liput AC/DC:n keikalle. Kesästä tulee mielisairas.


Kun vuosi vaihtui, kävelin siideri kädessä ja sormet jäässä ja huusin. Olo oli vähän haikea mutta iloinen. Viime vuonna tapahtui paljon asioita. Enimmäkseen hyviä. Tein hyviä päätöksiä enkä vaihtaisi päivääkään pois. Vielä tässäkin iässä voi kasvaa henkisesti.
En valanut tinaa enkä tehnyt salaisia uudenvuodenlupauksia. Onneksi meillä oli tähtisädetikkuja.
Tänä vuonna aion käydä vihdoin kampaajalla. Olkoon se minun lupaukseni.
Olo on jännittävä ja malttamaton. Tavallaan kaikki alkaa alusta.


Sain pieneltä ystävältäni elämänohjeen. Ikinä ei kannata mennä naimisiin. Se pilaa kaiken. Harmi sillä musta häät on ihania. Se sama pieni ystävä sanoi Artoa Ville Laihialan näköiseksi.

Upeaa uutta vuotta! Toivottavasti teitte viisaampia lupauksia kuin mä.

6 kommenttia:

 1. Pilkut eivät tekisi pahaa teksteillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei varmaan tekisi! Koitan olla tästä eteenpäin tarkempi. ♡

   Poista
 2. Mä tykkään pakkasesta tai siis kevät talven aurinkoisista pakkaspäivistä. Luistelu ja laskettelu on ihan parasta talvessa. Mäkin oon tosi huono bloggaaja, kun kirjoitan kaikki tekstit about viikon myöhässä, mutta parempi myöhässä kuin ei milloinkaan! :D Teillä on ihan sairaan ihana kissa <3

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootkin sit ihan erikoistapaus! Mä peukutan myös laskettelun ja luistelun puolesta. :)
   Totta puhut! Ja jos ei oo kirjoitettavaa, ei kirjoita ollenkaan. Mä ainakin luen paljon mieluummin hyviä tekstejä harvoin kun paskoja usein.

   Poista
 3. Aivan valloittavan ihanat kissat! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä salaperäinen tyyppi! Kissat on parhaita. ♥

   Poista