keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Liirumlaarum


Tänään kävin pienellä tutkimusmatkalla. Matka olisi ollut isompikin jos en olisi pukeutunut niin epäsovinnaisesti. Metsässä oli niin kaunista.

Täytin kuukausi sitten 25 vuotta. Huh se on pelottava ikä. Ajattelin varmaan samaa vuosi sitten. On vieläkin asioita, joita en tajua. Ahdistaa kun on niin tietoinen kaikesta paskasta mitä maailmassa tapahtuu. 
Musta tuli virallisesti kummitäti ystävänpäivänä. Oon varmasti maailman huonoin kummitäti, koska googletin just mitä mun tehtäviin kuuluu: jumalauta hengellinen kasvatus. Nyt on diippiä! Taidan vaan lähettää rahaa synttäreinä ja jouluna sekä opetan kuuntelemaan hyvää musiikkia.
Musta tulee myös ensi vuonna kaaso ekaa kertaa. Elämässäni tulee olemaan paljon uusia ja vastuullisia juttuja, joista olen kovin otettu ja ylpeä.


Lauantaina oli Sabatonin keikka. Se oli makee ja loppui aivan liian pian. Tulin villiksi. Olen oppinut Sabatonin biiseistä enemmän kuin koulussa historian tunneilla ikinä. Lost Society lämppärinä oli ihan huono ja sai mut vihaiseks. Tekstasin äitin kanssa puolet keikasta.
Sunnuntaina heräsin kurkku kipeänä ja ääni käheänä todella epämiellyttävään puheluun.


Löysin Joensuun ABC:ltä vessan, missä oli pirivalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti