keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Pitkästä aikaa


Mä en ole kirjoittanut yli kolmeen viikkoon. Voisin sanoa, että oon ollu maailman kiireisin ihminen, mutta sit mä valehtelisin. Olen oikeasti ollut maailman tylsin koti-ihminen. Eikä ole tuntunut siltä, että olisi asiaa. Tai on mulla asiaa, mutta onko se sopivaa kirjoittaa tänne. "Moi, kävin tänään töissä ja vitutti yllättävän vähän." Tuntuu turhalta.

Tahtoisin ihan sairaan paljon kirjoittaa kivoja juttuja mutta mun inspiraatio on vähän hukassa.
Kai kaikilla kirjoittajilla on välillä vaikeaa. Tulee se writer's block. Mulla on nyt varmaan semmonen.
Onneksi en saa rahaa blogin kirjoittamisesta. Olisin silloin kovin köyhä.
Tai jos olisin tehnyt uudenvuodenlupauksen, jossa lupaan kirjoittaa blogia ahkerammin. Silloinkin mä olisin valehdellut.


Mulla on parvekkeella vieläkin kesän kukat. Ne näyttää kovin surkeilta. Ehkä ne kuvastaa mua näin talvella. Nuutuneita ja säälittäviä. Onneksi on aurinko, joka on paistanut kauniisti ja saanut mut hieman onnelliseksi.
Tahtoisin luistelemaan. Mutta kun on ollut niin saatanan kylmä.

7 kommenttia:

 1. Kiva, etteivät muutkaan pysty kirjoittamaan. Mulla ei oo mitään, mistä kirjoittaa. Vitutuksesta kirjoittaminen ei kanna kauhean kauas ja siitä kirjoittamisesta tulee itselle vain vielä mustempi olo. Mullakin on muuten parvekkeella viimekesäiset chilit ja tomaatti ja mansikka. Pitää kai toukokuussa kipata ne pois uusien tieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa lohduttavaa kuulla, että muillakin on samoja ongelmia. Toivon, että löydät vielä inspiraation kirjoittaa.
   Musta on ihan ok pitää joskus taukoa, jos siltä tuntuu. Eikä sitä mun mielestä tarvii pyydellä anteeksi. Mieluummin kirjoitan ja luen hyvää tekstiä harvemmin kuin paljon paskaa.

   Poista
 2. Juuri tuon takia 1) en kirjoittele blogia pelkästään omasta elämästä, koska olen yksinkertaisesti kotona viihtyvä mukavuudenhaluinen ihminen enkä tee koko ajan jotain jännittävää ja 2) en halunnut rajata blogini aihetta oikeastaan mitenkään, vaan voin kirjoitella ihan mitä mieleen tulee. Blogi on kuitenkin minun blogini, joten minä saan päättää, mitä kirjoitan sinne. Jos nyt edes muutamaa ihmistä kiinnostaisi lukea minun ajatuksiani, olisin tyytyväinen. Saapas nähdä, kun blogini on vielä ihan alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän ärsyttää kun nykyisin blogit on vaan sikakalliiden ostosten esittelyä. "Moi, tässä on mun uusi Michael Korsin kello/laukku tai jotain muuta yhtä makeeta mitä muillakin bloggareilla on!!"
   Sun blogin alku vaikuttaa aivan hyvältä! Varmasti se löytää omat lukijansa. Eikä sitä tarvitse lokeroida tiettyyn kategoriaan. En mäkään osaa oikein lokeroida omaani. Kai tämä jotain lifestylen tapaista on. Tää on mun blogi ja mä pidän siitä, vaikka tää vähän kämäinen onkin. :)

   Poista
 3. Mullakin on ollut hyvin samanlainen fiilis, välillä ei meinaa löytyä bloggailtavaa kun vaan laiskottelee kotona :D Näinä päivinä nappaan kameran ja kuvaan kaikkea kivaa kotoa löytyvää. Aina voi kaivaa kirjahyllystä muutaman kirjan ja vaikka esitellä niitä blogissa :)
  Stelliinou's xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjojen esittely on aika hyvä idea! Meiltä löytyy vaan rokkareiden elämänkertoja mutta ne on kovin mielenkiintoisia. Paljon villejä juttuja. 8)

   Poista
 4. moi mitä sinä teet tänä ilalla tohuat ei kun vaan kysyn kuitekin toivoo hanna

  VastaaPoista