torstai 13. helmikuuta 2014

Tänään on keittopäivä


Mä kävin taas miljoonannen kerran Kuopiossa ja sain sieltä uuden Buddha ystävän. Se on jollain kummallisella tavalla ihan hellyyttävä ja söpö. Ja se vaihtaa väriäkin. Onhan se makee!


Mä tarviisin Buddhan tavoin jonkinlaista valaistumista mun elämään. On joitain pieniä asioita, joita mietin liian usein ja jotka kasvavat yleensä päässäni aivan helvetinmoisiin mittasuhteisiin ja ahdistavat vähän. En kuitenkaan tarkoita, ettenkö olisi tyytyväinen ja onnellinen. Olen kyllä. Mulla on asiat oikeasti tosi hyvin ja loppujen lopuksi pidän elämästäni paljon.
Itsehän mä voin asenteellani vaikuttaa siihen onko elämäni ihanaa vai täysin perseestä. Nyt mä tahdon lopettaa turhan ajattelun ja innostua kivoista jutuista.


Kuten tästä mun uudesta kovispaidasta, johon olen hirveen rakastunut.
Ja siitä, että nyt mä keittelen hernekeittoa. Ensimmäistä kertaa elämässäni ihan itse alusta asti. Hehe, tuolla se porisee hellalla ja näyttää ihan yrjöltä.

Hei, tästä biisistä tulee kovin lämpöinen olo. ♥ Voi että musiikki on ihana asia.

4 kommenttia:

 1. Hei mistä sä oot ton Turtlesin hankkinut? Oon kuolannut sellasen perään mutta en löytänyt hienoa mistään. Toi kyseinen olis just perfect. Oon myös kuolannut ton buddhan perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei toi täydellisyys on new yorkerista. Buddhakin on ihana!

   Poista
 2. AAAA! Turtles! Mullekki kelpais. :)

  VastaaPoista