sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Onpa lenkkeily ihanaa


Voi me vietettiin maanantaina Arton kanssa meidän neljävuotispäivää. Neljä vuotta on aika hemmetin pitkä aika. Olen oppinut paljon siinä ajassa. Tuntuu, että musta on tullut myös parempi ihminen.
Joskus olin aika raivostuttava ja kiukkuinen. Se oli kai sitä aikaa, kun opetteli ensimmäistä kertaa elämään jonkun toisen ihmisen kanssa, joka ei ole äiti, isä tai sisko.



Oon ollut myös kovin ahkera viime päivinä ja aloittanut vihdoinkin sen lenkkeilyn. No en oo kovin sporttisena ollut mutta oikeanlainen kostyymi on mun ostoslistalla ihan kärjessä.
Eilen ostin jo uudet lenkkarit ensimmäistä kertaa varmaan sataan vuoteen.
Kunto mulla on aivan surkea. Musta on todella kliseistä sanoa, että urheilemisen jälkeen olo on fyysisesti maailman mahtavin. Ei se ole. Olo on aivan kamala ja tekis mieli vaikka kuolla. Henkisesti olen ollut voittaja ja olen tuntenut itseni kovin ylpeäksi.
Onneksi mukana on ollut hyvä ystävä, jonka kanssa voi kiroilla sitä maailman jyrkintä mäkeä noustessa ja pitää röökitauon silloin kun haluaa.



Mukana on ollut myös nämä pienet koiraystävät.

10 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia :) Mistä oot ostanut noi auringolasit?

    http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä! :) No ne taitaa olla vaan perus H&M:n lasit. Ei ihan niin täydelliset kuin mun entiset Espanjasta viidellä eurolla ostetut mutta kelpaa.

      Poista
  2. Ihania koiruleita <3 Ja kaunis olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei kiitos kaunis! ♥ voi koiraystävät ovat kovin ihania!

      Poista
  3. Meilläkin tulee kesällä neljä vuotta täyteen, mutta minusta tuntuu, etten ole kasvanut yhtään - taantunut korkeintaan äkäiseksi ihmiseksi, kun tulee välillä hulluksi tuon ukonkutaleen kanssa :D
    Lenkkeilystä en pidä minäkään, muttajoskus on kiva käydä kävelemässä jos olisi seuraa. Koirat on kyllä lenkkiseuraksi mahtavia otoksia, niille saa napista kaikessa rauhassa, eikä niillä pala pinna marinaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! Hirveesti etukäteisonnea teille! ♥ ♥ Välillä saa olla äkäinen ja tulla vähän hulluksi toisen takia. Kunhan muistaa sitten sopia ja hulluna pussailla.
      Mä olen alkanut pitämään lenkkeilystä. Ehkä musta on tullut myös vähän hullu. Mutta se on oikein kivaa.

      Poista
  4. Voi kuinka ihana koiruus!<3 Sulla on aivan ihanat hiukset:))

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mäkin yritän aloittaa lenkkeilyä ja terveellisempää elämää, mutta tää siitepölukausi tuli vastaan. :/ Viime viikolla käytiin ekalla lenkillä ja hölkättiin 25min putkeen. Enpä ois uskonut, että oltais läheskään niin kauaa jaksettu! Teki mieli lähteä uudelleen lenkille, mutta henki ei oikein ole siitepölyn takia kulkenut. Aika tylsää! :(

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tsemppiä sulle! Allergiat on tyhmiä. :( Nauti keväästä siitepölystä huolimatta! Mäkin yritän ja meillä sataa just nyt lunta.

      Poista