keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Hyväntekeväisyysjuttu

MUSH Jouluiloa

Moi. Mä taas liikutuin kovin. Mushilla on tänäkin jouluna ihana hyväntekeväisyyskampanja jee!
He lahjoittavat jokaisesta Facebook-tykkäyksestä ruokaa pienille kodittomille kissoille ja koirille. Tykkäysten lisäksi Mush lahjoittaa ruokaa myös kaikista blogipostauksista, blogiin tai omille sivuille lisätyistä kampanjabannereista sekä #mushjouluiloa2013 tagista sisältävistä twiiteistä ja Instagram-kuvista.
Mä koitankin taas mun ihanien kissaystävieni kanssa haastaa teidät mukaan tekemään vähän hyväntekeväisyyttä. Aikaa on 9.12. asti. Mä lähetän teille kaikille osallistujille ihan helvetisti rakkautta ja pusuja. ♥ ♥ ♥ Teille, jotka tämän sivuutatte, toivon suurempaa sydäntä.

10 kommenttia:

 1. voi pakko oli itekkin lisätä tää blogiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihanaa! Miljoona pusua sulle Nea! ♥ ♥

   Poista
  2. oon aina ollut tosi eläinrakas ja ryhtyny kaikkii tämmösii kampanja juttuihin mukaan mut nyt aattelin viedä tän tavallaan astetta pidemmälle, nimittäin googlasin meijän paikkakunnan lähimmän löytöeläinkodin ja lahjotuksena sinne ostetaan J:n kanssa huomenna eläimille ruokaa, kissanhiekkaa jne ja pengotaan tarpeettomiks jääneet meijän elukoiden tavarat ja lahjotetaan nekin sinne :) ♥

   Poista
  3. Eikä! Sä oot enkeli! ♥ Mä aina niin herkistyn eläinjutuista.
   Mun pitää ottaa ihan varmasti susta mallia ja viedä meidän Kainuun kissanystäville ruokaa. Jos voisin, ottaisin kaikki kodittomat kissat meidän luokse asumaan.

   Poista
  4. Juu mulla on sama ajatusmaailma ♥ Mun äiti sanoo aina mulle ettei mun kannata mennä mihinkään eläinsuojeluyhdistykseen käymään kun seuraavaks huomaisin et mun koti on täynnä kissoja ja koiria :D

   Poista
  5. Mun sydän varmasti särkyis jos menisin käymään eläinsuojeluyhdistyksellä.

   Poista
 2. Noin lähti instagramiin meiltä jouluiloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi! ♥ toivottavasti monet osallistuvat tähän.

   Poista
 3. Oii pakko lisätä ! Ihana juttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! ♥ Eihän näin tärkeää asiaa vaan voi ohittaa.

   Poista