tiistai 11. maaliskuuta 2014

Hyvä tiistai


Tänään tunsin auringon lämmittävän ensimmäistä kertaa. Se oli ihana tunne. Silmiin meni katupölyä, koska ulkona oli saatanallinen tuuli. Tänään puin myös sukkikset ensimmäistä kertaa.
Tänään on ollut ihan hyvä tiistaipäivä. Eikä edes ärsytä paljoa, että viikonloppuun on vielä monta päivää.
Nyt mä voin mennä onnellisena nukkumaan.

6 kommenttia:

 1. Minä kuljin sukkiksissa koko talven, en tainnut käyttää housuja kuin kerran :D
  Tuo katupöly on kyllä saatanallista. Ajoin tiistaina ekaa kertaa talven jälkeen pyörällä ja kyllä tuli syötyä katupölyä melkoiset määrät siinä ajellessa, oli hampaat ihan karheana hiekanmurusista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, eiks sulla ollu kylmä ikinä?
   No nyt ottaisin katupölyn ihan heti mieluummin kuin tuon sata metriä lunta mitä täällä on jo satanu. Mihin ihana aurinko ja lämpö katosi. :(

   Poista
 2. Kevät on musta niin ihanaa aikaa <3 jos ei ota huomioon sitä kaameeta kahen kuukauden kestävää siitepölyallergiaa :-D mut tuntuu että heti kun aurinko paistaa niin saa virtaa ja positiivisuutta tosi paljon lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No keväällä tuntee elävänsä ihan eri tavalla. Aurinko on yks maailman parhaimmista asioista. ♥
   Voi ei, allergia on ikävä juttu. Nauti kuitenkin täysiä keväästä! :)

   Poista
 3. Ihana teksti! <3 Parasta kuulla että on ollut hyvä päivä! Mahtavaa perjantaitakin sulle! Liityin myös lukijaksi <3 toivottavasti se piristää tätä perjantaita ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi et arvaakaan kuinka perjantaini piristyi!! Mahtavaa perjantaita ja viikonloppua ja kevättä ja kaikkea sulle! Olet ihana. ♥ ♥ Pienet jutut tekevät päivästä hyvän. Kommenttisi on yks just semmoinen juttu. :)

   Poista