maanantai 25. marraskuuta 2013

Uusi ystäväni


Mulla on uusi pieni ystävä. Hänen nimensä on Klaus. Klaus on kirahvi.
Hän on mun joululahjaystävä ja kovin silitettävä ja pehmeä. ♥ Ihanakin hän on ja suloinen.
Hän myös näyttää ehkä vähän darraiselta. En halua, että mun kirahviystävällä on darra. Päätin, että hän on vain uninen. Hän on nukkunut vieressäni monta yötä.

Pikkuisena mulla oli kovin paljon leluystäviä mun vieressä nukkumassa. Heille täytyi kaikille myös antaa hyvän yön pusut ennen kuin alkoi nukkumaan.
Kaikista lempparein oli kuitenkin Seesamtien Elmo. Hänkin oli joululahjaystävä ja kovin tärkeä mulle.Mä kävin taas Kuopiossa. Henkassa oli Reckless Love. Makee keikka, vaikka vähän pyörrytti.
Mun pitää varmaan ostaa kämppä Kuopiosta pian, koska käyn siellä liian usein.


Olen nähnyt paljon vampyyriunia. Mulla oli treffitkin Stefan Salvatoren kanssa yhtenä yönä. Tai olisi varmasti ollut mutta heräsin ennen sitä. Vittu. Muistan kuitenkin sen, kun pyysin häntä kahville ja oi hän suostui!
Rakastan maailman eniten kaikkea yliluonnollista. Olis huikeeta, jos yliluonnollisia juttuja olis oikeesti olemassa. Mä haluisin sitten ehkä olla vampyyri.

Myrskyviikonloppuna lumouduin pikkuisen täysikuusta.

4 kommenttia:

 1. Muuta ihmeessä tänne!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsi! Jos mä joskus tarvitsen maisemanvaihdosta, muutan varmasti Kuopioon. Nyt mä päätin sen. 8)

   Poista
 2. Ihana kirahvi <3 Itsellänikin oli pentuna hirveät määrät pehmoleluja ja on niitä muutama yhä. aina kun ei saa unta, otan ison delfiinin kainaloon ja nukun sen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se on jotenkin lohduttavaa nukahtaa pehmolelu kainalossa. :) tai halailla sitä muuten vain välillä. ♥

   Poista